"Совпадение? Не думаю": Концерт "Вечірнього кварталу" було перенесено на останній день жорсткого карантину

Невизначеність з датами початку жорсткого карантину зіграла злий жарт з концертом "Вечірнього кварталу", який повинен був відбудуться в столичному культурному центрі Freedom Hall 18 грудня, але був перенесений. Як стало відомо з нової афіші концерту, новою датою "кварталівці" вибрали 24 січня, передають Патріоти України.

"Перший концерт Вечірнього Кварталу після карантину! Не пропустіть! Образи, які вже стали улюбленими, а також нова, довгоочікувана програма", - сказано в анонсі цього виступу.

Однак, так співпало, що саме цей день виявився останнім днем жорсткого карантину, який, за розпорядженням Кабінету міністрів, буде діяти в Україні з 8 січня на протязі 16 днів.

Яким чином артисти комік-групи, в якій раніше працював президент України Володимир Зеленський, будуть виходити з ситуації, що склалася, поки невідомо. Оголошення про нову дату концерту поки не опубліковано.

Нічний удар по стратегічним об'єктам окупантів в Криму: Севастополь залишився надовго без світла, у школах скасували навчання

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:56

В окупованому Севастополі після нічної атаки призупинено роботу підстанції, у місті - точкові знеструмлення, скасовано заняття у всіх школах, закладах середньої освіти і дитячих садках. Про це повідомив окупаційний керівник анексованого міста Михайло ...

Незаконна стояв від "другого пришестя" Януковича: У Києві вночі знесли храм-МАФ Московського патріархату незаконно побудований біля фундаментів Десятинної церкви Х ст.

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:40

17 травня у Києві демонтували будівлю, яку всупереч законодавству самочинно звела релігійна громада УПЦ МП на території Національного музею історії України в буферній зоні об’єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монаст...