"Совпадение?": У Москві загинув легендарний російський "телекіллер", який "залив сала за шкіру" багатьом путінським "бонзам"

Медики, що прибули на місце ДТП, боролися за життя Сергія Доренка, але марно.

Сергій Доренко. Фото: соцмережі.

Відомий російський журналіст Сергій Доренко потрапив в аварію в Москві (Росія), після чого помер не приходячи до тями. Про це повідомляє ресурс Mash в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Відомий журналіст їхав на мотоциклі марки Triumph в Москві, але раптово впав. Попередній висновок - відчув себе погано, не зміг впоратися з транспортним засобом", - написали в мережі.

Також там зазначили, що він пережив клінічну смерть. Медики, що прибули на місце ДТП, боролися за життя журналіста, але марно. ДТП з 59-річним Доренком сталося на Ніколоямській вулиці в Москві.

Сергій Доренко - російський журналіст, теле- і радіоведучий, коментатор, продюсер. Головний редактор радіостанції "Говорить Москва".

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...