SpaceX може допомогти: Вперше в історії кіно фільм зніматимуть у космосі

Ілон Маск вже дав позитивну оцінку задуму кінематографістів.

Том Круз приступить до зйомок не раніше 2022-го року. Фото: соцмережі.

Кіностудія Universal Pictures виділяє 200 мільйонів доларів на новий фільм Тома Круза, зйомки якого частково пройдуть в космосі, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Подібна сума не є рекордом для сучасного кіно, проте варто зазначити, що бюджет картини може значно зрости, адже у проекту поки що немає навіть сценарію. Цілком можливо, що частину витрат, пов'язаних з технічною стороною питання, візьме на себе компанія Ілона Маска SpaceX. Раніше Маск вже дав позитивну оцінку задуму кінематографістів.
Режисером фільму виступить Даг Лайман, а продюсувати стрічку буде Крістофер МакКуоррі. Назва картини і дати виробництва і прем'єри поки не називалися. Зазначається, що Том Круз зможе приступити до зйомок не раніше 2022 року, коли завершить роботу над сьомим і восьмим екшном про Ітана Ханта.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...