Спалах та сильний запах гару: У Дніпрі прогримів потужний вибух на заводі (відео)

Вибух стався на маслоекстракційному заводі "Потоки".

У понеділок, 28 жовтня, в Дніпрі стався потужний вибух в районі промзони на вул. Байкальській, після чого виникла сильна пожежа. Як повідомляє місцеве видання "Днепр Вечерний", вибух прогримів на лівому березі річки Дніпро близько 22 години, передають Патріоти України.

За інформацією видання, в радіусі кількох кілометрів трясло будинку і люди думали, що стався землетрус. За свідченням жителів району вибуху передувала спалах в районі олійноекстракційного заводу "Потоки". "Станом на 22:50 повітря в районі заповнене сильним запахом гару. У соцмережах люди закликали закрити вікна і не виходити на вулицю", - пише видання.

Як повідомляє ТСН, вибух стався на маслоекстракційному заводі "Потоки". За попередніми даними, жертв і постраждалих немає. Від вибуху зруйновано склад, почалася пожежа, її намагаються загасити рятувальники. Є інформація, що горить насіння. Про небезпечні викиди в повітря мова поки не йде, проблем із диханням поблизу місця події не відчувається.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...