Спалахнув вагон, люди тікають: У Москві сталась пожежа на станції метро (фото, відео)

У столиці країни-агресорки Москві 27 лютого спалахнув вагон на станції метро Спортивна. Через це в підземці багато диму, росіяни тікають з місця події. Про це пишуть місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

Очевидці стверджують, що вся станція була в диму. Росіяни публікують відео, як вони тікають з місця задимлення та скаржаться на те, що їм тяжко дихати. Також через займання у московському метро стався збій.

Згодом стало відомо, що в одному з вагонів спалахнув двигун. За попередніми даними, постраждалих через інцидент немає, росіян евакуювали з місця пожежі.

© Фото з соціальних мереж

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...