Спалюють жир! Названо ТОП-7 найкращих продуктів для схуднення

Дієтологи назвали топ-7 найкращих продуктів, які допоможуть в схудненні до літа. За порадами експертів, у раціон необхідно включити більше продуктів, націлених на жироспалювання, передають Патріоти України.

Жирна риба: сьомга, форель, оселедець, сардини, скумбрія, лосось. Вони містять омега-3 жирні кислоти, що сприяють зменшенню запальних процесів, зниження ризику серцево-судинних захворювань і схудненню. Вони знижують рівень гормону стресу, пов'язаного з накопиченням жиру і уповільненим метаболізмом. Також в рибі багато білка, що сприяє побудові м'язів і рельєфного тіла. Рибу рекомендують споживати два рази в тиждень по 100 грамів.

Кава. Вчені запевняють, що кава дозволяє спалити жир в тілі. Компоненти популярного напою збільшують швидкість метаболізму на 3-13%. За словами експертів, важливо пити до 400 міліграмів кофеїну в день, щоб не нашкодити організму і не отримати безсоння, підвищену активність і дратівливість.

Яйця – один з найкращих продуктів-жироспалювачів. Вони запобігають хворобам серця і зменшують почуття голоду. Крім того, в продукті багато протеїну, корисного для схуднення. Головне не перестаратися – 2-3 на тиждень буде достатньо.

Кокосове масло прискорює обмін речовин, допомагаючи в схудненні. При цьому потрібно обмежуватися у вживанні масла так як в ньому міститься багато жирів. До чайної ложки в день буде достатньо.

Грецький йогурт дозволить зберегти здоров'я кишечника, жіноче здоров'я і допоможе в схудненні. У ньому містяться основні компоненти продукту-жироспалювача: білок, кальцій і калій.

Кіноа. Дієтологи наголошують, що зернові культури вкрай важливі для здоров'я і схуднення. У цій крупі чимало білка і волокна, що сприяє жироспалюванню. Також в кіноа є залізо, цинк, селен і вітамін Е - компоненти, необхідні для метаболізму.

Гострий перець. Гостре дозволяє схуднути і привести себе в форму. Капсаїцин знижує апетит, прискорюючи обмін речовин. Додавши раціон перець, досягнете неймовірних результатів, впевнені експерти.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....