Спалили і викинули в водойму: У Росії пара по-звірячому вбила двох прийомних дітей (фото)

У Кемеровській області (Росія) Євген і Олена Крайнові взяли з корекційного будинку-інтернату трьох підлітків. Вони використовували дітей із ментальними порушеннями як "дешеву робочу силу", а також знущалися над ними. Після того, як Крайновим виплатили гроші за опікунство, ті вбили двох прийомних синів, передають Патріоти України.

Сім'я хотіла отримати тільки матеріальну вигоду, а також примушувала дітей працювати на городі, ремонтувати будинок.

Так, у жінки, ще до знайомства з Крайновим, була донька Олеся від першого шлюбу. Саме вона багато в чому допомогла слідству, розкривши важливу інформацію. Також у пари народилася спільна донька Варвара.

Але з часом вони зрозуміли, що їм потрібна додаткова "робоча сила". Тому в 2015-му році оформили опіку над 17-річним Іваном, 15-річним Борисом і 14-річною Інесою з Мисковского дитячого будинку-інтернату для розумово відсталих дітей. "Бонусом" виявилося те, що опікунам держава виплачувала немалі суми.

Хлопчиків майже одразу почали бити з різних причин, замикали їх у кімнатах, виводили тільки поїсти і в туалет. Часом сусіди навіть чули плач і крики: "Тату, не бий мене – я більше не буду!", "Мамо, не треба!"

Старшого також змушували їсти фекалії і блювотиння. Не пізніше 1 жовтня 2015 року Крайнова завдала йому щонайменше восьми ударів по голові і тілу металевим предметом, в результаті чого хлопчик помер від відкритої черепно-мозкової травми.

Аналогічні дії в той же період здійснювали і щодо іншого підлітка. Крім того, йому вилили на спину окріп з чайника, заподіявши термічні опіки 2 ступеня. У період між 18 і 20 серпня 2016 року пара до смерті забила неповнолітнього хлопчика.

Тіло першого спалили, а другого – викинули у водойму. Також Крайнов погрожував старшій доньці жінки. Крайнових звинуватили в незаконному позбавленні волі, катуванні, а також заподіянні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть двох неповнолітніх, які перебували у безпорадному стані.

Суд над ними тривав майже два роки. Чоловіка засудили до 16 років позбавлення волі, а жінку – до 15 років. Прийомну дівчинку, якій вдалося вижити, повернули в інтернат. А рідну маленьку доньку Крайнових вилучили з сім'ї.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...