Спалив виборчі бюлетені тещі: Суд виніс вирок мешканцю Івано-Франківщини

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області визнав винним чоловіка у знищенні виборчого бюлетеня для голосування і покарав штрафом у розмірі 850 грн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на вирок від 22 квітня.

За матеріалами справи, 25 жовтня 2020 року о 13 год. 30 хв. обвинувачений перебував у будинку тещі, до якої прибула виїзна дільнична виборча комісія. Після того, як жінка поставила відмітки у двох бюлетенях для голосування, зять вхопив їх зі столу та знищив шляхом спалювання в печі літньої кухні.

Допитаний в суді обвинувачений повністю визнав свою вину. Зауважив, що щиро розкаюється у вчиненому. Речовими доказами у справі проходили документи, вилучені з Матеївецької сільської територіальної виборчої комісії Коломийського району Івано-Франківської області, а також залишки попелу від знищених бюлетенів, які зберігалися в камеру схову коломийського райвідділу поліції.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...