Спалив живцем: На Львівщині чоловік жорстоко позбувся дружини, прикутої до ліжка

У Львівській області чоловік інсценував пожежу, аби позбутись своєї дружини, яка не могла рухатися. Він облив бензином жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, а потім підпалив. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Інцидент стався 20 травня зранку. Приміщення зайнялось, проте вогонь помітили сусіди, які винесли потерпілу з палаючого будинку на вулицю та викликали рятувальників.

Жінку з важкими опіками госпіталізували, але попри зусилля лікарів, від отриманих травм вона померла у реанімації. Під час пожежі підозрюваний також отримав опіки і зараз перебуває у лікарні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального злочину за п.4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...