"Спалився в YouTube": В Італії спіймали серйозного мафіозі через його любов до кулінарії

Бажання італійського мафіозі-втікача продемонструвати свої кулінарні навички дозволило правоохоронцям його спіймати, передають Патріоти України.

Упродовж останніх семи років чоловікові вдавалося переховуватися від органів правопорядку. Знайти 53-річного Марка Фарена Б'яра італійській поліції вдалося за допомогою кулінарних відео, які він завантажив на Youtube.

Хоча він ретельно приховував своє обличчя, на кадрах було добре видно його татуювання, за якими його й розпізнали. Минулого тижня утікача вдалося затримати в Домініканській Республіці, наразі його вже екстрадували до Італії.

В заяві італійської поліції йдеться, що останнім часом він "заліг на дно" і мешкав у місті Бока-Чіка. На втіках Марко Фарено Б'яра перебував з 2014 року, коли поліція розшукувала його, інкримінуючи незаконні оборудки з кокаїном від імені клану Каччола, який входить до Ндрангета - мафії, що спеціалізується на наркоторгівлі.

Ндрангета вважається одним з найвпливовіших злочинних угруповань у світі, оскільки контролює більшу частину поставок кокаїну, що надходить до Європи. Ймовірний бос клану - 66-річний Луїджі Манкузо, відомий як "Дядя". Інші учасники мають такі прізвиська, як "Вовк", "Товстун" і "Блонді". На них чекає судовий процес - один із наймасштабніших, які Італія бачила за останні десятиліття.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...