Спантеличив навіть копів: На Житомирщині злодій закопав украдений мотоцикл у подвір’ї (фото)

Мешканець Олевського району закопав украдений мотоцикл на власному подвір’ї, намагаючись приховати вчинений злочин від правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області, передають Патріоти України.

Напередодні місцевий мешканець поскаржився правоохоронцям, що з його подвір’я зник двоколісний транспорт. Під час першочергових заходів поліцейські запідозрили у вчиненні правопорушення 41-річного раніше засудженого за майнові злочини чоловіка.

Під час огляду за місцем проживання підозрюваного копи виявили вкрадений мотоцикл. Щоправда, щоб його вилучити, довелося спочатку його відкопати.

"Чесно кажучи, ми вперше стикнулися з таким дивним та трудомістким способом приховування викраденого. Попередньо, яму глибиною близько 2 м чоловік викопав тієї ж ночі. А от чому прийняв таке рішення, зрозумілої відповіді отримати не вдалось", – прокоментував начальник другого відділення поліції Ігор Григоришин.

Нині триває встановлення всіх обставин події, попередня правова кваліфікація якої – ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...

"Був у нас солдат-контрактник, відірвало обидві ноги поки ми його несли": Українські військові розповіли про неймовірні порятунки поранених з поля бою

середа, 24 квітень 2024, 7:30

Військові евакуаційної групи бригади "Спартан" Національної гвардії долають десятки кілометрів пішки, аби з-під ворожого вогню врятувати побратимів з поля бою. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес, передають Патріоти України. Наразі "с...