Спека нарешті потроху відступає. Синоптики оновили прогноз погоди в Україні на 30 серпня

Спека ще триматиметься у більшості регіонів України. Але вже сьогодні, 30 серпня, трохи легше стане на заході. Про це повідомляє синоптик Наталки Діденко.

"30 серпня, наприклад, у західних областях нарешті знизиться температура повітря до милосердної, +24...+28 градусів", - розповіла вона, додавши, що цьому допоможуть дощі.

Але з іншого боку, за даними Діденко, саме в цьому регіоні в Україні "подекуди очікуються сильні зливи, шквали і навіть град".

На решті території, як зазначила синоптик, ще без опадів, хіба вранці місцями з опадами можуть бути Вінницька, Житомирська, Київська області.

"Але вдень - лише на заході", - констатувала вона.

Погода в Києві

У столиці вранці очікується "щось схоже на дощ", вдень - ще сухо й спекотно.

На Київщині буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східного напрямку зі швидкістю 5-10м/с. Температура вночі очікується в межах 17-22°C, а вдень термометри покажуть від 28 до 33°C.

У столиці вночі температура становитиме 20-22°C, а вдень буде 31-33°C.

Синоптики попередили, що на 30-31 серпня оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...