Спека посилиться ще більше: Синоптики розповіли, які області Україні розпече найсильніше

Погода в Україні принесе ще сильнішу спеку у вівторок, 22 червня. Термометри місцями показуватимуть +35 градусів, проте в деякі області прийде полегшення разом з дощами. Що буде з погодою в Україні найближчим часом - читайте нижче в нашому матеріалі, повідомляють Патріоти України.

"Спека - посилюється! Західноєвропейські гарячі градуси вже присунули до нас і тому на тижні готуйтеся до +30+35 градусів в Україні! Вже завтра у більшості областей очікується впродовж дня +29+33 градуси", - попередила Наталка Діденко. Синоптик додала, що дещо свіжіше завтра буде на півдні, тут від +23 до +29 градусів.

Де очікуються дощі

Діденко прогнозує короткочасні грозові дощі найближчої ночі в Одеській, Миколаївській областях, а також деяких районах Херсонської області та Криму. Вдень в країні здебільшого суха погода. Короткочасні локальні дощі можливі на заході та півдні, але нічого серйозного не передбачається.

Коли спаде спека

Знижуватися температура почне з неділі, 27 червня. А до кінця тижня градуси будуть високими. "Послаблення спеки в Україні очікується в суботу у західних областях, у неділю, 27-го червня, ще й у північних, а 28-го червня сильної спеки в Україні не буде ніде, очікується +25+30 градусів", - прогнозує синоптик.

Що буде з погодою в Києві завтра і до кінця червня

Наталка Діденко прогнозує на завтра, 22 червня, суху спекотну погоду в столиці з температурою +30+32 градуси. Спекотно буде весь тиждень, лишень в неділю, 27 числа прийде послаблення до +25+27 градусів.

У Києві 22 червня очікується суха спекотна погода з температурою повітря +30+32 градуси. Синоптики Gismeteo показали на картах, що буде з погодою в столиці до кінця червня. Ослаблення спеки відбудеться з неділі, 27 числа. А з вівторка по суботу в Києві буде +33+35.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...