Спека продовжить спадати? Синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні

У пʼятницю, 26 липня, в Україні очікується температурний контраст. Так, на заході прогнозується від +20 градусів, а на півдні та сході - до +32 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко,передають Патріоти України.

За прогнозом синоптикині, 26 липня у західних областях прогнозується +20 +26 градусів. На півночі очікується +26 +30 градусів.

На сході буде +29 +32 градуси. У центрі температура становитиме +26 +31 градус. На півдні передбачається +29+32 градуси.

Дощі з грозами пройдуть у західній частині України, а до вечора досягнуть Житомирської, Вінницької, Одеської та Київської областей. На решті території буде сухо та сонячно.

У Києві 26 липня очікується помірна спека, +27 +29 градусів, місцями до +30 градусів. Дощ можливий ввечері в п'ятницю.

У суботу та неділю в Україні буде сухо та спекотно. Температура повітря становитиме +28 +33 градуси, а у неділю на півдні +33 +36 градусів.

"Схема" дієва? Українець знайшов спосіб живити за допомогою старої розбитої Tesla 12 квартир електроенергією

четвер, 25 липень 2024, 19:25

В Україні 30-річний бізнесмен Олександр Бенца роками купував розбиті Tesla на страхових аукціонах у США та імпортував їх до України. Коли почались відключення світла, Бенца знайшов електриків, здатних виконати небезпечну роботу з розрізання врятованих ...

Збільшення податків та нові видатки звісно перекладуть на споживачів: Тарифи на мобільний зв'язок в Україні зростуть на 50% - експерт

четвер, 25 липень 2024, 19:10

Тарифи на мобільний зв'язок протягом наступного року можуть зрости на 50%. Причинами здорожчання є витрати компаній на енергообладнання, інфляцію і підвищення податків. Водночас медіаексперт та автор Youtube-проєкту "Переговорка" Олександр Глущенко заз...