Спека виснажуватиме Україну: Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних

У наступні три доби в Україні утримається спекотна погода з температурою вночі 16-22°, вдень 28-33°, у південній частині та східних областях місцями 35-36°. Про це повідомляє Український гідрометцентр. передають Патріоти України.

У суботу вдень в Карпатському регіоні, у неділю в західних та північних областях, в понеділок в Україні, крім півдня та сходу, місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами.

Яка погода на Спаса

На свято Преображення Господнього, або Спаса, 19 серпня очікується невелика хмарність. Без опадів, лише у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях вдень місцями короткочасний дощ, гроза, подекуди пориви вітру 15-20 м/с.

Вітер переважно східний, 3-8 м/с. Температура вночі 17-22°, вдень 28-33°, в південних областях до 36°. На високогір'ї Карпат температура вночі 13-18°, вдень 21-26°.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...