"Спекотні" фото: Одеситка стала найкрасивішою студенткою України

Грандіозний конкурс краси Студміс України 2019 відбувся 17 листопада у Міжнародний день студента. За звання "найкрасивішої студентки" боролися учасниці, які перемогли в аналогічному змаганні на регіональному рівні, передають Патріоти України.

Фінал відбувся в Києві в одному з концерт-холів. Змагання складалося з різноманітних конкурсів, в яких дівчата показували свої таланти, красу й інтелектуальні здібності.

Дівчата виходили у вечірніх вбраннях від українських дизайнерів, в яких демонстрували витончені статури. До трійки фіналістів увійшли одеситка Дарина, Вікторія з Вінниці, а також Аделіна з Житомира.

В результаті головну корону студентського конкурсу краси отримала Дарина Самсоннікова з Одеського національного морського університету.

Дівчина в Instagram подякувала рідним та близьким за підтримку і віру в неї. "Сьогодні я стала Студміс України 2019! Емоції, щастя, сльози!" - написала Дарина. Дарина Самсоннікова часом викладає в Instagram досить відверті знімки, не соромлячись демонструвати свої форми.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...