"Спершу "слуги" вивозять маски до Європи, а потім за допомогою волонтерів збирають їх для українців": Журналіст про піар-акцію в центрі Києва (відео)

На Головпошті влаштували цікаву акцію за участю нардепа Миколи Тищенка.

Глава "Укрпошти" Ігор Смілянський та народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко у столиці роздають захисні маски у коробках брендованих прізвищем парламентаря. Про це повідомив журналіст Сергій Руденко у facebook, передають Патріоти України.

За його словами, він у суботу, 4 квітня, включав стрім з карантинного Хрещатика і випадково забрів на Головпошту. "Там зненацька застав Колю Тищенка та Ігоря Смілянського (так-так, того самого головного в Укрпошті), які прямо у залі пакували медичні захисні маски у коробки. Але коробки не прості, а брендовані прізвищем Тищенка. Мене пробували відігнати від цього дійства, але все пішло у стрім. Коля каже, що волонтери збирають для киян похилого віку маски, а він розсилає. А Смілянський у нього, я так розумію, також волонтерить", - написав Руденко.

З цього приводу в журналіста виникли два запитання. "І все б начебто нічого. Але є два Але. 1. Спершу "слуги" вивозять маски до Європи, а потім за допомогою волонтерів збирають ті ж маски для українців. 2. Брендовані посилки. Чи це лише мені це видається недоречним?", - запитав Руденко.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...