Спеціально для британців? Шкіряк зробив собі на спині тату тризуба і напис "Слава Україні" (фото)

Червоно-чорний тризуб розміром з богатирський кулак красується у Зоряна Шкіряка на спині між вовчою мордою і чимось, що нагадує реп'ях.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк своєрідно відреагував на скандал з тризубом в Великобританії. У відповідь на дії англійських властей, які віднесли український геральдичний елемент до екстремістських символів, він показав тату тризуба значної величини на своїй спині. Фото, які очевидно зроблені в професійній студії, радник Авакова опублікував в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Червоно-чорний тризуб розміром з богатирський кулак красується у Шкіряка між вовчою мордою і чимось, що нагадує реп'ях. Зверху і знизу символу англійською, а не українською, написаний клич "Слава Україні. Героям слава".

У підпису до фото Шкіряк з великою кількістю смайликів і знаків оклику дякує українським дипломатам, які домоглися вилучення тризуба зі списку екстремістських символів. "Великобританія визнала помилку і видаляє український герб - тризуб - зі свого посібника про екстремізм! Щира подяка нашим дипломатам і нашим вірним друзям і стратегічним партнерам з Великобританії за оперативну реакцію і по-справжньому справедливе рішення! Особисто я - активний борець з екстремізмом і категоричний противник будь-яких його проявів! А ще я патріот України! І я пишаюся своєю країною, своїм гербом і нашими історичними, героїчними національними символами!" - написав радник Авакова.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...