"Спеціально для моїх друзів-антиваксів": Журналіст показав шокуючі кадри з київської лікарні (фото)

Фотожурналіст агентства France-Presse (AFP) Сергій Супінський побував у моргу Київської міської клінічної лікарні №4 і показав тіла померлих від коронавірусу. Знімок з медзакладу він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст побував у лікарні 2 листопада. Він зазначив, що вирішив запостити цю картинку спеціально для друзів-антивакцинаторів. "Не хочу більше ні з ким сперечатися та нікого переконувати, наведу тільки циферки. У день зйомки в лікарні за добу від ковіда померло 12 осіб, серед них не було вакцинованих. І в реанімації того ж дня не було жодного вакцинованого", – написав журналіст у дописі до фото.

На світлині видно тіла у чорних пакетах. Зазначимо, що в лікарнях тіла померлих від коронавірусу запаковують у спеціальні мішки. Їх використовують для транспортування тіл між відділеннями лікарні, а також під час видачі тіл родичам для поховання або кремації. Пакети необхідні для того, щоб не було контакту з небезпечним матеріалом, особливо після розтину або тривалого зберігання.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....