Спеціальний гість: До Києва разом із сином приїхав голлівудський актор Майкл Дуглас (фото)

Майкл Дуглас прибув до Києва вранці, 11 вересня, на потязі Укразалізниці у складі великої делегації, в якій крім Дугласа із сином приїхав держсекретар США Ентоні Блінкен, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Лемм, президент Литви Ґітанас Науседа з дружиною та інші. Про це Укрзалізниця повідомила у своїх соціальних мережах, передають Патріоти України.

Знаменитий голлівудський актор і посол ООН Майкл Дуглас із сином Діланом Дугласом, молодим актором і ведучим подкастів, стануть спеціальними гостями четвертого Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві вже 12 вересня.

В очікуванні саміту батько і син прогулялися Києвом. Вони відвідали Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу, де розташований музей розбитою російської військової техніки, парк Володимирська гірка.

Про це повідомили у соцмережах Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації. «Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві», — йдеться в повідомленні.


Не для всіх: Хто з чоловіків має право на виїзд за кордон у вересні

середа, 11 вересень 2024, 17:48

В період дії воєнного стану виїзд за кордон військовозобовʼязаних осіб віком від 18 до 60 років заборонено. Однак існують винятки і певні категорії осіб мають право на перетин кордону у випадках, передбачених законодавством. Правила перетинання державн...

Зловісний знак війни: Водолази дістали з Дніпра частину дрона, яка впала під час атаки РФ (відео)

середа, 11 вересень 2024, 17:37

Водолази-сапери дістали з Дніпра частину російського безпілотника. Дрон впав у річку під час атаки РФ, передають Патріоти України з посиланням на ДСНС України. . "Після чергової атаки ворога водолази-сапери Мобільного рятувального центрушвидкого реагу...