Спецоперація на Закарпатті: Поліція розкрила замах на вбивство офіцера поліції

Слідчі встановили, що лідер злочинного угрупування замовив ліквідацію офіцера поліції через припинення так званих «виборчих сіток» на парламентських виборах.

Замовника вбивства та виконавця було затримано. Фото: прес-служба Нацполіції.

Поліція затримала підозрюваних у причетності до замаху на вбивство начальника управління захисту економіки Національної поліції у Закарпатській області Андрія Іванківа, передають Патріоти України.

Як повідомили у поліції, свідчення очевидців вивели поліцейських на організовану злочинну групу, яка діяла на Закарпатті під виглядом спортивної організації. «Лідером ОЗГ виявився 38-річний мешканець Ужгорода, колишній працівник міліції Закарпаття. У 2014 році він був звільнений з лав ОВС за тісні, дружні зв’язки з кримінальним світом регіону», — розповіли в поліції.

Слідчі встановили, що лідер злочинного угрупування замовив ліквідацію офіцера поліції через припинення так званих «виборчих сіток» на парламентських виборах. 38-річного організатора та 25-річного кілера було затримано.

Під час спецоперації правоохоронці провели 60 обшуків за місцем проживання фігурантів справи, вилучили кошти, чотири пістолети, рушницю, більше сотні набоїв, оргтехніку, мобільні телефони, банківські картки, кайданки та чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність. У поліції наголосили, що розслідування справи супроводжувалося відчутним тиском зі сторони посадовців, опорем і саботажем місцевих правоохоронних структур.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...