Спецоперація в Полтаві: Зловмисник із заручником їде в бік Києва

Патрульна поліція надала зловмисникові автомобіль ВАЗ-2111 (Богдан). По дорозі його супроводжують автомобілі правоохоронців.

Полтавський викрадач на машині із заручником прямує в бік Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі. Про це повідомив голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов на своїй сторінці в Telegram, передають Патріоти України.

"Триває постійний контакт із керівниками силових органів області та України. Найголовніше – зберегти життя людей", – написав він.

За словами Синєгубова, зловмисникові дали можливість виїхати за межі Полтави, щоби зберегти життя людей.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...