Затримано ймовірного вбивцю 8-річного хлопчика, знайденого в колекторі на Дніпропетровщині (фото)

За підозрою у вбивстві 8-річного Ібрагіма Огли в місті Покров Дніпропетровської області поліція затримала 33-річного чоловіка. Він нібито вбив дитину і сховав тіло в каналізаційному колекторі, передають Патріоти України.

Як повідомляється на сайті обласної поліції, злочин стався ще 2 червня. За даними поліції, між нетверезим зловмисником та матір’ю хлопчика виник конфлікт. Бажаючи помститися їй, чоловік відвів дитину до покинутої будівлі та задушив.

9 червня слідчий повідомив затриманому про підозру за статтею "умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне.

За інформацією ТСН, тіло хлопчика в колекторі було засипано шаром сміття. Правоохоронці обшукали це місце мало не в останню чергу, тому що 33-річна мама хлопчика запевнила копів, що перевірила вже і закинутий будинок поряд, і сам колектор.

Про те, що дитина зникла, дізналися 6 червня, хоча насправді він вийшов з дому і не повернувся за 4 дні до цього. Чому мати так довго зволікала зі зверненням в поліцію, з'ясовують слідчі. Сусіди розповіли, що жінка не працює і зловживає алкоголем. До неї часто приходять гості і майже кожен раз це закінчується бійкою і приїздом патрульних.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...