Специфічне, але визнання: Відома американська порноакторка зварила борщ і нагадала, що він - український (відео)

Порноакторка Саша Грей з деяких пір стала кулінарним блогером. І знайомить усіх шанувальників із оригінальними рецептами страв, і як зазначив один з її фанів в комметантаріях: «Хто б міг подумати, що 10 років по тому я буду готувати разом з Сашею Грей». У новому відео порноакторка, яка стала кулінарним блогером, вчила своїх фанів варити борщ, повідомляють Патріоти України.

Щоб уникнути гучних скандалів в Мережі через приналежність борщу (ми ж знаємо, що він український), в описі до відео і на самому початку відео Саша Грей позначила, що борщ — це «оригінальна страва української кухні, але також вона широко поширена в Росії, Польщі та Литві».

Щоправда порноакторка не змогла без провокації. На самому-самому початку відео вона поставила борщ в один синонімічний ряд з усіма словами російською мовою, які вона знала: привет, водка, борщ, хорошо, пожалуйста, до свидания, как дела.

Крім того, анонс кулінарного блогу в Facebook вона супроводила своїм фото, стилізованим під обкладинку популярної радянської шоколадки Аленка на тлі Кремля. Саме тут і розвернулися гарячі бої за національну приналежність борщу.

Коментатори ж в YouTube, де розміщено відео, залишилися збентежені як вибором страви, так і рецептом, що навіть забули посваритися. Основним інгредієнтом борщу, став стейк, смажений на олії з авокадо. Крім того, вона зазначила, що, коли перший раз варила борщ, вона не зчищала шкірку з картоплі, і вважає, що це справа смаку. Також вона додала, що оригінальність борщу полягає в тому, що у нього безліч рецептів, і кожна сім'я готує його по-своєму із неймовірним кількістю різних інгредієнтів.

Інгредієнтами ж її борщу також стали ріпчаста цибуля (дві величезні цибулини), морквина, білокачанна капуста, буряк, томати (хоча, як вона зазначила, в рецепті, який їй дали, їх немає), лавровий лист, чорний перець. Також Саша Грей додала в борщ якийсь секретний інгредієнт, який вона спеціально не показала. У коментарях під відео припустили, що це часник.

До готового борщу Саша Грей додала велику ложку сметани і листочки свіжої кінзи, повідомивши, що вона не любить іншу зелень, але дуже любить кінзу і тому додає саме її. Пробуючи приготований борщ Саша Грей розповіла, що двічі була в Україні - в Києві та Одесі, а також двічі була в Росії.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...