Спіймала "красунчика": На голлівудську зірку напала жінка-маніяк (фото)

Актор дуже зніяковів від несподіваного прояву ніжності.

«Полювання» на Бреда Пітта. Фото: Getty Images.

Кумедний інцидент стався під час презентації «Одного разу в Голлівуді» в Великобританії, передають Патріоти України.

В Лондон приїхали Квентін Тарантіно з дружиною, Леонардо Ді Капріо, Марго Роббі і Бред Пітт. Перед прем'єрним показом голлівудські зірки взяли участь в традиційному фото, яке зібрало сотні папарацци.

На червоній доріжці з'явилися і актори, які зіграли другорядні ролі у фільмі. Так, 33-річна Лєна Данг не упустила можливість покрасуватися перед камерами. Але, напевно, зірку вразила харизма свого колеги Бреда Пітта і на очах у фотографів вона обняла і поцілувала знаменитого красеня в щоку. На знімку видно, що актор лише зніяковів від такого прояву ніжності.

У західних ЗМІ зазначають, що протягом вечора Данг поводилася досить схвильовано. Вона весь час шукала можливість поспілкуватися з Бредом Піттом, про що свідчать знімки. Зараз представники актора не реагують на інцидент, а сама актриса наступну прем'єру фільму пропустила.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...