Спіймали копи: На Закарпатті 92-річна пенсіонерка втекла з карантину через вікно

Знайти бабусю вдалося в центрі міста в п'яти зупинках від будинку, при тому що транспорт тут тимчасово не ходить.

На Закарпатті 92-річна пенсіонерка наплювала на заходи карантину, щоб купити собі нову хустку і білизну до Великодня. Вона не побоялася штрафу в 17 тисяч гривень і "втекла" з дому через вікно. Про ситуацію повідомила Наталія Зотова в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, жінка проживає зі своїми родичами, які нікуди її не пускають під час карантину. Таємно від них вона і вчинила "втечу". Знайти бабусю вдалося в центрі міста в п'яти зупинках від будинку, при тому що транспорт тут тимчасово не ходить.

Коли пенсіонерку привезли додому поліцейські, її родичі були в подиві. Вони не могли зрозуміти, як їй вдалося вийти на вулицю, якщо в будинку була вся сім'я. "Добре, що екіпаж попався з гумором. Посміялися. Штрафу не виписали. Подарували бабусі маску...," - пише жінка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...