Спіймали оперативно: У Харкові грабіжники викрали із банкомату майже 2 млн (фото)

Двоє грабіжників залишили свою машину далеко від місця злочину і приїхали до банкомату на велосипедах.

У ніч на п'ятницю, 10 квітня, в Харкові грабіжники підірвали банкомат "ПриватБанку", в якому знаходилося 1 978 400 гривень. Про це в Facebook написав заступник голови МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

Банкомат, вмонтований в стіну супермаркету "Дігма", був підірваний спрямованим вибухом. Двоє грабіжників залишили свою машину далеко від місця злочину і приїхали до банкомату на велосипедах для того, щоб камери не зафіксували номери їх автомобіля.

"Однак, завдяки ефективним діям харківських поліцейських, які за лічені години вивчили відео з десятків відеокамер, вдалося визначити і швидко затримати автомобіль зі злочинцями", - пише Геращенко.

Грабіжників затримали, всі вкрадені в банкоматі гроші були при них. Вони вилучені і будуть повернуті ПриватБанку. Затриманих перевіряють на причетність до інших подібних пограбувань як в Харкові, так і в інших містах України.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....