Спікерка ДСНС і ветеран АТО: Хто загинув під час вибуху авто в Дніпрі (фото)

У Дніпрі під час вибуху автомобіля вранці 15 вересня загинула начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дарина Гречищева. Другий загиблий – ветеран АТО Олексій Кавлак. Зараз за цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, повідомляють Патріоти України.

Дарина ГречищеваДарина ГречищеваОлексій Кавлак із Києва – член Ради громадської організації "Український Легіон". Чоловік із позивним "Змій" був старшим інструктором Легіону, командиром взводу Київської Святошинської роти, інструктором 44-го навчального центру тактичної медицини. Про це розповіли в ГО.

Відомо, що Олексій приїхав у Дніпро кілька днів тому на День міста. Під час заходів він як інструктор брав участь у вуличних майстер-класах із реанімації, допомоги в ДТП, контролю кровотеч, евакуації потерпілих тощо. "Він часто проводив заняття, навчаючи людей тактичній медицині. Це був його напрямок. Позивний "Змій". Був не останньою людиною в "Українському Легіоні", – зазначив співрозмовник.

Олексій Кавлак (крайній справа)

Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...