"Спільно нажите майно": У Києві чоловік відсудив половину грудей екс-дружини

У Києві колишнє подружжя через суд ділить між собою жіночі груди. Чоловік вимагає повернути половину грошей, витрачених на цю операцію. Про це йдеться у Єдиному державному реєстру судових рішень, передають Патріоти України.

Як зазначається у матеріалах справи, чоловік після розлучення вимагає, аби йому повернули половину грошей, витрачених на збільшення грудей екс-дружини. Ціна мамопластики склала 6 тисяч євро або 172 200 гривень. Ці гроші взяли із сімейного бюджету.

Тепер же чоловік у суді вимагає, щоб йому повернули половину вартості - 3 тисячі євро або 93 974 гривні. Солом'янський райсуду Києва визнав таку вимогу чоловіка правомірною.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

Якісні фальшивки тепер підсовують навіть у обмінниках: Що потрібно перевірити обов'язково при купівлі валюти

неділя, 28 квітень 2024, 5:40

В Україні розповсюджують фальшиві долари через незаконні пункти обміну та інтернет. Деякі банкноти неможливо самостійно перевірити. Тому єдиний спосіб захистись: купувати валюту тільки в тих обмінників, адреса яких вказана в реєстрі НБУ, а також в банк...