Співачка KOLA розповіла, чому не повертається жити в Україну

Співачка KOLA (Анастасія Прудіус), чиї треки Чи разом?, Біля серця та інші стали хітами, в інтерв'ю програмі Неймовірна правда про зірок розповіла, що наразі готується до першого великого сольного концерту, який відбудеться першого червня у Києві, передають Патріоти України.

«Було так, що я виходжу на сцену, зробила все, а віддачі - нуль. Багато разів плакала. Мене не слухали. І я прям говорила, що все, я не хочу, ненавиджу, розуміла, що мені потрібні гроші», — зазначила співачка.

П’ять років тому мама співачки переїхала до Іспанії. На початку повномасштабної війни KOLA поїхала до мами й до цього часу там проживає. Час від часу KOLA приїжджає до України. Артистка живе на дві країни. «Це рішення було прийняте моєю родиною. Бо наразі так для нас всіх краще. Мені страшно. Я не звикла ще до вибухів, ракет. Коли я за кордоном я можу зосередитися і створити щось. Кожен на своєму фронті. Я повинна створювати якісну музику і щоб я не була налякана. Якщо у мене є така можливість, мама вже давно живе в Іспанії, то чому ні», — говорить співачка.

«У мені багато що змінилося. Відношення до музики змінилося, і стиль змінився. З пісні Чи разом? почалося моє нове музичне життя. І коли я її писала, мені здавалося, що відбувається щось дивне, ніби хтось вкладав мені рядки в голову», — зізналася артистка.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...