Співачка не розгубилася: Як та скільки Тіна Кароль заробляє на карантині (відео)

Артистка почала займатися торгівлею три роки тому, коли випустила свою іменну червону помаду.

У той час як багато українських артистів скаржаться на скасування концертів через пандемію, співачка Тіна Кароль знайшла вихід із ситуації. Зірка перепрофілювалася в бізнесвумен і заробляє на рекламі та продажу власних товарів. Про це йдеться в програмі-розслідуванні "Викриття" на телеканалі KYIV. LIVE, інформують Патріоти України.

Зазначається, що Кароль вже понад рік є обличчям масштабної рекламної кампанії дорогоцінних прикрас ювелірного бренду "Укрзолото". Як вдалося з'ясувати журналістам, зірка з таким ім'ям за довготривалу кампанію може запросити й 100 000, і 200 000 доларів.

Співачка заробляє й на маловідомих марках одягу та аксесуарів. Журналісти знайшли молодіжний бренд, який створив колекцію шапок в колаборації з артисткою. За таке співробітництво Кароль може отримувати від 5000 доларів.

Попри це Тіна Кароль ще й самостійно продає ряд товарів. Артистка почала займатися торгівлею три роки тому, коли випустила свою іменну червону помаду. Минулого року вона представила ще й власний парфум, а згодом, якраз у розпал локдауну, співачка відкрила інтернет-магазин аксесуарів та взуття, де серед асортименту – шовкові хустки, воскові свічки й навіть захисні маски для обличчя.


"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...