Співачка Валерія зганьбилася виступом з "воскреслим" путіністом Кобзоном (відео)

Скандальна російська співачка Валерія вирішила хайпанути на одному зі своїх концертів та "воскресила" заради пісні померлого путініста Йосипа Кобзона, повідомляють Патріоти України.

Цирк на сцені виконавиця влаштувала, щоб "вшанувати" пам'ять свого наставника. Разом з голограмою, в якій глядачі ледве-ледве впізнали покійного соратника Путіна, Валерія виконала його пісню "Вспомни обо мне". Відео з концерту поширилося у Telegram-каналах російських пропагандистів.

Однак навіть у Росії такі вистави від Валерії не оцінили, а навпаки захейтили її у Мережі. Співачці порекомендували наступного разу зробити голограму зі своїм чоловіком Йосипом Пригожиним.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...