Співак Козловський, який із дружиною відвідав вечірку Анатоліча, розповів, де служить

Співак і військовослужбовець Віталій Козловський розповів про свою службу у ЗСУ після того, як був помічений на ювілеї в Анатолія Анатоліча. Співак також відвідав прем'єру фільму волонтера Дениса Христова 1% війни. На вечірці в Анатоліча (шоумен днями відсвяткував ювілей, йому виповнилося 40) і на кінопрем'єрі у Києві співак був помічений із дружиною, піар-менеджеркою Юлією Бакуменко, зазначають Патріоти України.

У День захисників і захисниць України Козловський в Instagram оголосив збір на FPV дрони для 22 ОМБ. Як виявилося, співак більше не служить у Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Він проходить службу у складі 22 окремої механізованої бригади. Козловський заявив, що використовує свою публічність у благих цілях.

«Це сильна бойова бригада: бої за Кліщіївку, Андріївку, Часів Яр.А ще на її плечах дуже ризикована і складна операція — бригада стала однією з перших, хто увійшов у Курськ. Багато роботи, багато потреб. Наразі командування доручило мені 2 задачі. Перша — це забезпечення бригади усім необхідним для виконання бойових завдань.Потрібні Fpv дрони, пікапи, реби. Друга моя задача — патронат. Іншими словами закриття потреб родин загиблих і безвісти зниклих воїнів. Моя публічність — це наразі мій інструмент. Сьогодні, у День захисників і захисниць, відкриваю збір на 1 мільйон на FPV дрони для 22 ОМБ. Ці дрони — життя наших пацанів!», — прокоментував Козловський.


"Недалекий він": Іменитий тренер відверто розкритикував гравця Динамо

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:33

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками про заявку національної команди на жовтневі матчі Ліги націй. Зокрема, він висловився про основного форварда Динамо Владислава Ваната, передають Патріоти України. «Кого міг [Ребров],...

Щороку відпочивали на Корфу: У Греції загинули дві українські туристки

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:08

На острові Корфу рятувальники виявили в морі тіла жінки та ее дочки, які, за попередніми даними, були українськими туристками. Про це повідомив суспільний мовник ERT, передають Патріоти України. Для витягнення тіл жінок на острові Корфу була організова...