Співала про Україну, а чекала РФ: Дівчинка з Лисичанська вразила "перевзуванням" (відео)

Дівчинка з Лисичанська вразила мережу своїм "перевзуванням". Нещодавно вона співала про вільну Україну, а учора щиро раділа, коли окупанти зайшли до міста, передають Патріоти України.

Відео з дівчинкою записали російські пропагандисти, а згодом у мережі показали, як вона до цього співала патріотичні українські пісні.

Так, лисичанка зустріла рашистів, які зайшли до міста. Вона з радістю розповіла, що дуже чекала на окупантів. При цьому дівчинка наголосила, що хотіла, аби РФ захопила український Лисичанськ, ще з 2014 року. Як зазначають користувачі мережі, які вже впізнали маленьку зрадницю, на той момент їй було приблизно 6 років.

Мешканці Лисичанська швидко повідомили у соціальних мережах, що дівчинку з відео рашистів звуть Поліна. Вона часто виступала на концертах, співала патріотичні пісні та з радістю брала участь у заходах, присвячених державним святам.

Проте, як виявилося, дівчинка вміє дуже швидко "перевзуватися". Нині вона називає себе патріоткою РФ та радіє, що рашисти захопили Лисичанськ.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...