Співав пісні російського репера: У Києві провчили вуличного музиканта із Харкова (відео)

У Києві на Хрещатику провчили вуличного музиканта, який співав пісні російського репера Моргенштерна (Алішера Валєєва). Місцеві активісти напали на чоловіка і заборонили йому співати треки. За даними видання "Телеграф", вуличного музиканта звуть Денис і він приїхав з Харкова, повідомляють Патріоти України.

На відео, опублікованому телеграм-каналом "Харків 1654 ", між місцевими активістами і хлопцем стався конфлікт – чоловіки пригрозили за повторне виконання пісень Моргенштерна відрізати вуличному музиканту палець на нозі. "Пам'ятаєте Денчіка, який виступав на Холодній Горі і збирав гроші на зуби? Поїхав до Києва підзаробити, а на нього місцеві активісти напали і заборонили співати пісні Моргенштерна", – йдеться в повідомленні.

При цьому в повідомленні нагадали, що артист Моргенштерн не заборонений в Україні і навіть має намір влітку вирушити з туром. До слова, минулого року концерт Моргенштерна в Одесі обернувся скандалом. Під час свого виступу репер назвав день жалоби за загиблими під час пожежі в місцевому коледжі "е**тою показухою". Пізніше своє невдоволення тим, що сталося, висловило безліч українців. Вони звинуватили артиста в тому, що той іронізує над смертю людей.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...