Співав пісні російського репера: У Києві провчили вуличного музиканта із Харкова (відео)

У Києві на Хрещатику провчили вуличного музиканта, який співав пісні російського репера Моргенштерна (Алішера Валєєва). Місцеві активісти напали на чоловіка і заборонили йому співати треки. За даними видання "Телеграф", вуличного музиканта звуть Денис і він приїхав з Харкова, повідомляють Патріоти України.

На відео, опублікованому телеграм-каналом "Харків 1654 ", між місцевими активістами і хлопцем стався конфлікт – чоловіки пригрозили за повторне виконання пісень Моргенштерна відрізати вуличному музиканту палець на нозі. "Пам'ятаєте Денчіка, який виступав на Холодній Горі і збирав гроші на зуби? Поїхав до Києва підзаробити, а на нього місцеві активісти напали і заборонили співати пісні Моргенштерна", – йдеться в повідомленні.

При цьому в повідомленні нагадали, що артист Моргенштерн не заборонений в Україні і навіть має намір влітку вирушити з туром. До слова, минулого року концерт Моргенштерна в Одесі обернувся скандалом. Під час свого виступу репер назвав день жалоби за загиблими під час пожежі в місцевому коледжі "е**тою показухою". Пізніше своє невдоволення тим, що сталося, висловило безліч українців. Вони звинуватили артиста в тому, що той іронізує над смертю людей.

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...