Співав російськомовні хіти: Потап дав свій перший концерт з лютого 2022 року у клубі, де тусуються путіністи (відео)

Український продюсер і репер Потап дав концерт у Німеччині в клубі, який відомий своєю проросійською позицією. Його неодноразово відвідували відомі путіністи, а нещодавно в ньому і зовсім проводилися "російські ночі".

Крім того, артист виступив із хітами російською мовою, які були в репертуарі дуету "Потап і Настя", "Время і стекло", а також гурту MOZGI.

Редакція "МУЗВАР" уже відреагувала на інцидент:

Потап таки дістався берега. Солдат заочного ТрО в Барселоні дав перший концерт з моменту повномасштабного вторгнення в проросійському клубі. Відбулося все це дійство під соусом "Ukrainian/Russian Party". Тобто досі створювати спільний культурний простір для артиста - ок. Це в принципі все, що вам потрібно знати про Потапа. Як бачимо, час потроху розставляє все на свої місця. І кожен остаточно обирає, до якого берега йому приплисти.
Потап виступив у Німеччині

Варто зазначити, що сам артист поки ніяк не прокоментував цей скандал, проте раніше, коли тільки-но з'явилася афіша з його виступом, де було зазначено, що він артист російського ретро, він сказав, що трапився "пр**б".

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...

AstraZeneca викликає тромбоз? Інфекціоніст пояснив, що відбувається в Україні

четвер, 16 травень 2024, 6:53

Федір Лапій, дитячий лікар-інфекціоніст, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, в ефірі телемарафону пояснив ситуацію довкола вакцин компанії AstraZeneca, якими людство захищали від COVID-19. Як відомо, у світі прогри...