"Співчуття кому? П'ятьом згорілим комкам?": Працівник Музею історії обурив цинічним дописом про загиблу у Харкові сім'ю

Національний музей історії України у Другій світовій війні розірвав трудові відносини із науковим співробітником Романом Кабачієм після його цинічного допису про загиблу в Харкові сім'ю. Про це повідомляє пресслужба Національного музею історії, передають Патріоти України.

"Старший науковий співробітник Роман Кабачій здійснив непростий крок, необхідний в умовах, що склалися. Він написав заяву на звільнення за власним бажанням. Національний музей історії України у Другій світовій війні припиняє з ним трудові відносини", - йдеться у дописі.

Напередодні працівник Музею історії Кабачій на своїй сторінці у фейсбуці цинічно прокоментував публікацію Офісу генерального прокурора. Він написав: "Це той момент, коли родина не виїздить, тому що ти там держслужбовець (чи на держзарплаті)". Після обурення українців він додав: "Співчуття кому? П'ятьом згорілим комкам?". Згодом Кабачій видалив свої дописи та попросив вибачення.

Нагадаємо, внаслідок атаки Росії по нафтобазі у Харкові загинуло ціла сім'я. Як повідомили правоохоронці, йдеться про подружжя – 35-річну працівницю місцевої прокуратури Ольгу Путятіну, 38-річного Григорія Путятіна та трьох їхніх дітей. Наймолодшому з хлопчиків було 10 місяців, середньому – 4 роки, найстаршому – 7 років. Останній навчався у другому класі.

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...