Співробітники ФК "Кривбас" відмовилися повертатися в Україну зі Швеції, - ЗМІ

Двоє працівників жіночого футбольного клубу «Кривбас» втекли за кордон після матчів у Швеції. Про це повідомляють журналісти Youtube-каналу KDK, передають Патріоти України.

Мова йде про SMM-спеціаліста Романа Лопатіна та фотограф Романа Медведєва. Лопатін раніше також працював пресаташе в донецькому клубі «Олімпік». Вони поїхали з жіночою командою «Кривбаса» на матч жіночої Ліги чемпіонів та не повернулися в Україну.

Журналісти наголошують, що «Кривбас» цій втечі ніяк не сприяв. Зокрема, криворізький клуб після зникнення своїх працівників звернувся в поліцію, в Міністерство молоді та спорту України та до Державної прикордонної служби України.

Варто зазначити, що 6 вересня жіноча команда «Кривбаса» грала в жіночій Лізі чемпіонів на виїзді з «Парижем» (програли гру з рахунком 0:4), 9 вересня – в гостях у «Лінчепінга» (поступилися 0:3). Обидва матчі пройшли у Швеції.

"На наступні матчі Мінспорту відмовилося узгоджувати позиції SMM та фотографа, і "Кривбас" реально вигадував, ким закрити ці посади, тому що людей реально більше не випускають", - заявили журналісти на відео.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...