Співробітники ТЦК провели рейд елітними закладами Балоги на Закарпатті (фото)

Рейди ТЦК у Закарпатській області продовжуються - представники військкоматів навідалися до елітних закладів Мукачева, якими володіють українські політики. Про це пише місцеве видання "Гроза", передають Патріоти України.

За даними журналістів, мобільні групи ТЦК та поліції завітали до закладів Eventum Hall в Мукачеві та "Дарлін", якими володіють українські політики Віктор Балога та Василь Петьовка відповідно.

На оприлюднених журналістами кадрах можна помітити біля закладів кілька одиниць спецтранспорту та озброєнних військовослужбовців, які оточили периметр під час проведення рейду. "Працівники Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки показали, що в області не існує недоторканих закладів та недоторканих бізнесменів чи політиків", - додали журналісти, коментуючи рейди ТЦК до закладів українських політиків.

На момент публікації матеріалу керівництво закладів Eventum Hall та "Дарлін" не коментувало інформацію щодо візиту представників ТЦК.

Віктор Балога - український політик і державний діяч, народний депутат України чотирьох скликань. Член депутатської групи "За майбутнє".

Василь Петьовка - український політичний діяч, народний депутат України двох скликань. Член депутатської групи "Довіра". Є двоюрідним братом Віктора Балоги.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...