Співвласник Playboy Україна назвав ймовірну причину закриття офісу

Американська компанія Playboy Enterprises вирішила закрити українську філію, ймовірно, через "самодіяльність" працівників київського офісу. Зокрема, відповідне рішення у компанії могли ухвалити через випуск спеціального номера про війну Росії в Україні, припускає співвласник офісу Playboy в Україні Олександр Шевченко, передають Патріоти України.

За його словами, "воєнний" випуск журналу не узгоджували з центральним офісом у Каліфорнії, США. При цьому, як розповідає Шевченко, конкретних причин у рішенні про анулювання ліцензії не вказали.

"Центральний офіс вирішив анулювати ліцензію. Просто надіслали лист про непродовження на 2023 рік у зв'язку з "нічим", – каже співвласник української філії журналу.

Водночас Шевченко зізнався, що план дій щодо подальшої долі співробітників київського офісу, їхні виплати і компенсації він "поки не обговорював з партнерами".

До цього співвласник української філії Playboy розповідав, що видання виконало усі фінансові зобов'язання перед власником "на 100%" та нагадав, що у Росії журнал працює.

Нагадаємо, спецвипуск про війну вийшов у квітні. На обкладинці журналу замість звичного контенту сексуального характеру були зображені українські військові, кадри евакуації людей з Ірпеня та зруйнована будівля облдержадміністрації в Харкові.

Видання Playboу заснував Х'ю Гефнер у 1953 році. Українська версія американського чоловічого журналу Playboу виходить з 2005 року.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...