Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України.

«Зараз артисти приїжджають до військових як до артистів, бо вони зараз головні артисти. Топові артисти зараз. Не вони для тебе, а ти для них. Просилися Лобода і Потап. Ми їх не взяли. Тому що вже немає сенсу брати саме таких артистів, тому що ці артисти не щирі і їх бажання поїхати туди, це просто пристосуватися до ситуації і продовжити в цьому полі заробляти свої гроші», — говорить музикант.

«Ти в цьому впевнений? У мене неоднозначне ставлення до Світлани, і вона про це знає. Але в мене відчуття, що в неї є щире бажання допомогти, як у людини, у якої рідні були в окупації. І вона сама з Ірпеня», — висловився Слава Дьомін і додав, що Лобода не відмовилася від російськомовного репертуару.

«Можливо, але коли людина робить помилку раз, то це ок. Якщо вдруге, то ок. На третій раз цю людину вже можна якось описати. Тому, я дивлюся скоріше з цього. Якщо людина не розуміє і робить одну і ту ж саму помилку, то, мабуть, треба перестати думати, що ця людина щира», — прокоментував Чемеров.

«Потап і Лобода зможуть повернутися в перший ешелон артистів?», — уточнив Дьомін. «Я думаю, що ні, і до них ще можна додати ряд артистів. Час змінився і вони можуть повернутися, але їм треба переосмислити їхнє перебування в принципі в цьому просторі», — зазначив співзасновник Культурного десанту.

Не прогадайте! Які долари не приймуть в банках та обмінниках - ось що обов'язково треба перевірити

вівторок, 14 травень 2024, 16:44

В Україні частину купюр банки та обмінники можуть не приймати для обміну. Замість цього такі долари можуть прийняти на інкасо: таку послугу надають не всі банки, при тому купюри приймуть зі сплатою комісії. . Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. Згідно ...

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...