Сплутав з російським окупантом: На Хмельниччині чоловік зарубав сокирою знайомого

На Хмельничччиі посеред ночі будучи в стані алкогольного спяніння чоловік здійснив жорстоке вбивство. Він наніс іншому чоловіку п’ять ударів господарською сокирою по голові. Внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з множинними переломами кісток склепіння і основи черепа потерпілий помер на місці. Про це інформує пресслужба Хмельницького міськрайонного суду, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася в квітні 2022 року. Проте, чоловік був судимий і раніше. Він відбув свій строк, 10 років за ґратами, згідно з вироком Апеляційного суду Хмельницької області за 2005 рік.

Обвинувачений у суді свою провину визнав. "Він пояснив, що ввечері того дня розпивав із своєю жертвою спиртне. Вночі він побачив, як через незачинені двері в будинок зайшов невідомий в камуфляжі. На його оклик невідомий не відреагував, і тоді убивця, подумавши, що це російський солдат, а не його товариш по чарці, вирішив його ліквідувати", - розповів чоловік.

Суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі. До вступу вироку в законну силу обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вирок може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...