Сплутав з російським окупантом: На Хмельниччині чоловік зарубав сокирою знайомого

На Хмельничччиі посеред ночі будучи в стані алкогольного спяніння чоловік здійснив жорстоке вбивство. Він наніс іншому чоловіку п’ять ударів господарською сокирою по голові. Внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з множинними переломами кісток склепіння і основи черепа потерпілий помер на місці. Про це інформує пресслужба Хмельницького міськрайонного суду, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася в квітні 2022 року. Проте, чоловік був судимий і раніше. Він відбув свій строк, 10 років за ґратами, згідно з вироком Апеляційного суду Хмельницької області за 2005 рік.

Обвинувачений у суді свою провину визнав. "Він пояснив, що ввечері того дня розпивав із своєю жертвою спиртне. Вночі він побачив, як через незачинені двері в будинок зайшов невідомий в камуфляжі. На його оклик невідомий не відреагував, і тоді убивця, подумавши, що це російський солдат, а не його товариш по чарці, вирішив його ліквідувати", - розповів чоловік.

Суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі. До вступу вироку в законну силу обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вирок може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...