Споба "відмазатись"? У суді над Єфремовим стався новий поворот - свідки говорять про таємничого незнайомця (відео)

Свідки у справі актора Михайла Єфремова, якого звинувачують в скоєнні смертельної ДТП в Москві, під час судового засідання розповіли, що в машині актора був ще хтось, а сам актор їхав на місці пасажира. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Так, свідок - підприємець Тевон Бадасян розповів, що він в той вечір прийшов в Плотніковий провулок за контрабандними сигаретами і побачив, як з бару "Улісс" вийшов чоловік і сів в машину "Гранд Черокі". Цей чоловік, за словами свідка, був високого зросту, на вигляд не старше 40 років, був без піджака і в бейсболці на голові. Від журналістів Бадасян втік.

Ще один свідок - чоловік на прізвище Гаєв з Анапи розповів, що бачив момент зіткнення, і заявив, що після ДТП Єфремов "вилазив" з пасажирського сидіння джипа. За словами Гаєва, перед цим він вживав пиво, але стверджує, що був тверезий. Також про свідка відомо, що його позбавляли прав за п'яне водіння і він відбував тюремний срок - три роки за побої дружини.

Як повідомляв "Апостроф", свідок захисту у справі про ДТП за участю Михайла Єфремова під час засідання суду заявив, що актор не був за кермом під час смертельної аварії.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...