Спочатку було насильство в родині: В Одесі чоловік порізав ножем доньку і дружину та викинувся з вікна (фото, відео)

У четвер, 30 травня, в Одесі чоловік напав з ножем на свою родину, завдавши поранень дружині та дочці. У підсумку покінчив із життям, вистрибнувши з багатоповерхівки. Про такий випадок інформує пресслужба поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Виявляється, сьогоднішні події стали продовженням домашнього насильства, що сталось напередодні. За інформацією поліції, увечері 29 травня 31-річна жінка звернулась до поліції. Вона повідомила, що її 39-річний чоловік вдався до насильства. Так поводив себе вперше.

Поліція склала на нього протокол за частиною 1 статтею 173-2 Кодексу про адмінправопорушення, виписавши терміновий заборонний припис. Ним зобов’язали залишити оселю на три доби та заборонили контактувати з родиною.

"У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі і пішов з дому", - заявили у пресслужбі.

30 травня біля під’їзду будинку, де сім'я винаймає житло, чоловік неочікувано здійснив напад на дружину та власну восьмирічну дитину, коли ті повертались з прогулянки. Після чого здійснив самогубство, вистрибнувши з 12 поверху.

Постраждалих шпиталізували. У жінки - поранення черевної порожнини та грудної клітини, а в дитини – спини та шиї. Після трагедії слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за статтею "Замах на умисне вбивство жінки і малолітньої дитини" та за статтею "Умисне вбивство з позначкою "самогубство".

План був як у кіно... Українка намагалась перевезти нареченого-узилянта закордон у тайнику свого авто (фото)

понеділок, 8 липень 2024, 13:56

Жіночка не врахувала, що прикордонники з митниками заглядають і в меншого об'єму пустоти в пошуках контрабанди. У пункті пропуску на кордоні з Румунією харків'янка вирішила проявити неабияку винахідливість, спробувавши перевезти свого нареченого через ...

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...