Спочатку було важко: 9-річний українець встановив приголомшливий рекорд - під силу не усім дорослим (фото)

9-річний Артем Захаров з Мелітополя встановив спортивний рекорд і віджався 1001 раз. Це сталося під час святкування Дня фізичної культури та спорту. Про це повідомляє видання "Індустріалка", зазначають Патріоти України.

Вже кілька років хлопчина юний спортсмен займається кіокушинкай-кан карате, активно виступає на змаганнях від обласних та міжнародних. А цього разу юний спортсмен вирішив спробувати себе в новій якості. Хлопчик віджався 1001 раз. Тренер хлопчика розповів, що до такого рекорду Артем йшов кілька років.

"До цього рекорду Артем йшов, напевно, з 2019-го року, коли він перший раз віджався 220 разів, тоді ми подумали, що міг би вийти рекорд, але на час залишили цю ідею. Повернулися ми до неї в цьому році, після традиційного "турніру поколінь", на яких Артем став учасником дитячої спартакіади і у віджиманнях зробив максимальну кількість повторень 414 разів", - розповів тренер дитини.

За словами наставника Артема, в заявці, поданій до Книги рекордів України, значилося чотири сотні повторень вправи "згинання/розгинання рук в упорі лежачи (віджимання), але вони вирішили побити цей показник в два рази.

Спочатку хлопчикові було важко віджиматися, ще він хвилювався, адже все відбувалося на публіці. Але коли він дійшов до 500 віджимань, його тренер зрозумів, що він справжній чемпіон і дійде до кінця.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...