Спочатку було важко: 9-річний українець встановив приголомшливий рекорд - під силу не усім дорослим (фото)

9-річний Артем Захаров з Мелітополя встановив спортивний рекорд і віджався 1001 раз. Це сталося під час святкування Дня фізичної культури та спорту. Про це повідомляє видання "Індустріалка", зазначають Патріоти України.

Вже кілька років хлопчина юний спортсмен займається кіокушинкай-кан карате, активно виступає на змаганнях від обласних та міжнародних. А цього разу юний спортсмен вирішив спробувати себе в новій якості. Хлопчик віджався 1001 раз. Тренер хлопчика розповів, що до такого рекорду Артем йшов кілька років.

"До цього рекорду Артем йшов, напевно, з 2019-го року, коли він перший раз віджався 220 разів, тоді ми подумали, що міг би вийти рекорд, але на час залишили цю ідею. Повернулися ми до неї в цьому році, після традиційного "турніру поколінь", на яких Артем став учасником дитячої спартакіади і у віджиманнях зробив максимальну кількість повторень 414 разів", - розповів тренер дитини.

За словами наставника Артема, в заявці, поданій до Книги рекордів України, значилося чотири сотні повторень вправи "згинання/розгинання рук в упорі лежачи (віджимання), але вони вирішили побити цей показник в два рази.

Спочатку хлопчикові було важко віджиматися, ще він хвилювався, адже все відбувалося на публіці. Але коли він дійшов до 500 віджимань, його тренер зрозумів, що він справжній чемпіон і дійде до кінця.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...