Спочатку дівчата просто посварились: Під Києвом сталася стрілянина біля кафе, є поранені

Увечері 12 жовтня біля одного з кафе у селі Софіївська Борщагівка в передмісті Києва сталася стрілянина. Про це повідомила пресслужба поліції Київської області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, спочатку конфлікт виник між двома жінками, які відпочивали у кафе, потім у сварку вирішили втрутитися їхні супутники-чоловіки.

"У результаті чого один з учасників події тричі вистрілив в опонента. Попередньо, зі спецзасобу травматичної дії. Унаслідок події поранення отримав 34-річний поліцейський, який перебував поза службою", – додали автори релізу.

Потерпілого госпіталізували, зброю у підозрюваного поліція забрала.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...