"Спочатку думала, що лист від шахраїв": Літня жінка отримала спадок від родички, про існування якої навіть не здогадувалась

Канадійка раптово успадкувала гроші після того, як її родичка у Великій Британії померла, не залишивши заповіту. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Крістіна Вуді з Брістоля померла одна в лікарні Саутмід у лютому 2021 року. Її найближчі родичі та заповіт невідомі. Міська рада доручила Денні Каррану з Finders International, професійної фірми з генеалогії заповітів, показаної у програмі "Мисливці за спадкоємцями" на телеканалі BBC, знайти родичів, які могли б успадкувати майно Крістіни.

Пошуки привели їх до великої сім'ї, розкиданої у Великій Британії і навіть Канаді. Однією з бенефіціарок було названо Сандру Ванстон, 63-річну мешканку Канади, батько якої був Крістіні двоюрідним братом.

Сандра поділилася: "Я отримала листа від Finders International зовсім несподівано. Я дійсно не знала, що й думати, але оскільки в ньому не були потрібні особисті дані або гроші, я подумала, що він, ймовірно, справжній".

У розмові з BristolLive вона додала: "Я зателефонувала до лондонського офісу Finders International і була дуже здивована цією новиною. Я ніколи не чула про Крістіну і не знала, яке відношення я можу мати до неї. Тепер я розумію, що мій батько Реймонд Вуді та Крістіна були двоюрідними братом та сестрою. Це справді незвичайно. Це був цікавий і дивовижний процес, який допоміг мені зібрати докупи деяких членів моєї великої родини. Мене особливо зацікавила історія моєї двоюрідної бабусі, у якої, на жаль, у дитинстві, схоже, було важке життя". Тож після смерті Крістіни Сандра успадкувала 15 тисяч фунтів стерлінгів.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...