Спочатку говорили, що малюків буде сім: У Малі 25-річна жінка народила одразу дев'ятьох дітей (фото)

Мешканка західноафриканської країни Малі народила одразу дев'ять дітей - п'ятьох дівчаток і чотирьох хлопчиків. Халіма Сіссе народила малюків за допомогою кесаревого розтину, передають Патріоти України.

Як зазначається, результати УЗД прогнозували 25-річній породіллі семеро дітей замість дев'яти. Жінці зробили кесарів розтин. Операцію проводили в марокканської клініці, куди майбутню маму перевели за указом президента країни Ба Ндао.

Новонароджені і породілля нині почуваються добре. Очікується, що через кілька тижнів вони разом повинні повернутися до Малі. Своєю чергою, міністр охорони здоров'я Малі Фанта Сібі подякувала лікарям за зусилля, які привели до щасливого результату вагітності.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...