Спочатку ловив коропа, потім - телефон: Усик розповів про курйозну ситуацію на рибалці (відео)

Український боксер-суперважковаговик Олександр Усик, який в бою проти Дерека Чисори продовжив свою переможну серію на профірингу до 18 поєдинків, розмістив на сторінці lomus_official в Instagram курйозне відео з рибалки, передають Патріоти України.

Олімпійський чемпіон Лондона тягнув з водойми дзеркального коропа, а його самого знімали на телефон. Але коли здобич вже була близько, Олександр чи то волосінню, чи то спінінгом зачепив смартфон «оператора», і той впав у воду. Судячи з усього, рятувати гаджет кинувся сам боксер. І яке ж було здивування Усика, коли виявилося, що телефон, який він дістав з дна водойми, продовжує знімати.

"Історія порятунку одного телефону. Дивитися до кінця…", - написав Олександр Усик.

До речі, за неповну добу відео набрало понад 100 тисяч переглядів. «Що за модель телефону?», «Сезон купання відкритий», «Клас, тільки що з коропом незрозуміло», — пишуть в коментарях підписники.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...