Спочатку не хотів везти, потім - випускати: У Києві водій маршрутки влаштував конфлікт з ветераном АТО (фото)

У маршрутці Київ-Буча водій спочатку відмовився везти учасника війни на Донбасі, а потім притиснув йому дверима ногу. Про це повідомляє "Київ оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Маршрут номер 421 "Київ-Буча". Підсів в маршрутку на зупинці Епіцентр (на вулиці Полярній), показав посвідчення УБД на що водій почав обурюватись, що він міжміський транспорт і не поширюється посвідчення. Я йому відповів, що відповідно до закону він повинен надати послугу в проїзді без оплати.

Після цього, порушуючи всі можливі правила дорожнього руху зі швидкісного режиму, перестроювання з ряду в ряд, включення сигналів покажчиків повороту тощо - ми під'їхали до станції метро Мінська. Водила зупинився на зупинці і не хотів відкривати двері, щоб дати вийти. Коли я в ручному режимі почав відкривати двері (а вона на електроприводі) і почав виходити - він різко почав закривати двері і мені притиснуло ногу. Водій відповів, що він випадково", - розповів ветеран.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...